Zonder afspraak
 

Wie kent het niet? U loopt op uw vrije middag door de stad. Plotseling bedenkt u dat het al weer een hele tijd is geleden dat u uw lenzen heeft laten controleren. Of u merkt dat het toch wel erg veel moeite kost de prijskaartjes te lezen en u wilt uw ogen eens laten opmeten. Loop dan gerust bij ons binnen. Tijdens de openingstijden kunt u namelijk zonder afspraak bij ons terecht. Dagelijks staan er vier tot zeven mensen voor u klaar om uw ogen na te meten of uw lenzen te controleren. Tevens zijn er ook nog twee tot drie mensen aanwezig om uw bril bij te stellen, een reparatie uit te voeren of om u bij de keuze van een nieuw montuur te helpen. U hoeft dus niet te plannen en/of te bellen wanneer u langs wilt komen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet de enige bent die op dat moment hetzelfde idee heeft. Maar zoals onze vaste klanten inmiddels ervaren hebben wordt uw geduld beloond door vakkundig advies en een duidelijke uitleg als u geholpen wordt.

Op elke regel een uitzondering. De uitzondering op deze regel betreft optometrie en Eyescan Ooglaseradvies. Omdat het hier veelal gaat om tijdrovende onderzoeken wordt hierbij uitsluitend op afspraak gewerkt. Om een afspraak te maken kunt u ons tijdens openingstijden bellen, maar uiteraard ook bezoeken.

Zijn we gesloten, heeft u geen tijd of geen zin om de deur uit te gaan? Dat hoeft ook niet meer! Ga naar de online paskamer van Optiek Evers daar past u uw monturen gewoon eerst thuis. Achter uw pc, vanuit uw luie stoel.

2010 Gerald P. Verstraaten