Eyescan Ooglaser Onderzoekcentrum

 

Ooglaseren

 

Door middel van een ooglaserbehandeling of lensimplantatie worden bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen gecorrigeerd. Het resultaat is dat u niet meer afhankelijk bent van uw bril of lenzen.

Deze vorm van oogcorrectie is in de loop der jaren geperfectioneerd en wordt wereldwijd op grote schaal toegepast. In de VS is het inmiddels de meest toegepaste medische ingreep.

Eyescan biedt alle vormen van refractiechirurgie

Eyescan is één van de weinige klinieken waar u terecht kunt voor alle typen behandelingen. Wij kunnen u daarom onafhankelijk adviseren over de voor uw ogen meest geschikte methode, en deze binnen onze eigen kliniek uitvoeren. Bovendien biedt eyescan met het Lifetime Vision Plan een levenslange zichtgarantie op Eyescan Superior® ooglaser behandelingen.

 

Voor wie geschikt?

 

Altijd een grondig onderzoek vooraf

Eyescan garandeert dat er alleen behandeld wordt als goede resultaten bereikt kunnen worden. Dit betekent dat we in 25% van de gevallen een negatief advies moeten geven. Dat kan een teleurstelling betekenen, maar de teleurstelling is groter als achteraf blijkt dat er beter niet behandeld had kunnen worden. Als uw ogen niet geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie, of als we inschatten dat een behandeling niet tot het gewenste resultaat zal leiden, informeren wij u daarover, en helpen u andere oplossingen te vinden.

Voorwaarden voor een ooglaserbehandeling

• Een ooglaserbehandeling corrigeert sterktes tussen -15.00 en +6.00 en cilindersterktes tot -/+6.00.

• Bij grotere afwijkingen (tot -23.00/+15.00) en bij cilindersterktes tot -/+7.50, kunnen implantlenzen worden aangebracht.

• Uw huidige brilsterkte dient meer dan -1.00 of +1.00 te bedragen en de laatste jaren stabiel te zijn.

• Het is noodzakelijk dat uw ogen volgroeid zijn, en u dus ouder bent dan 18 jaar, en dat u over een goede gezondheid beschikt.

Een ooglaserbehandeling is niet geschikt voor mensen:

• met oogontstekingen

• met hoornvliesaandoeningen

• met netvliesaandoeningen

• met suikerziekte

• met staar

• met Glaucoom

• met Sjögren

• die zwanger zijn

• met een lui oog of één oog dat (met correctie) minder ziet dan 50%

 

Goed vooronderzoek is bepalend voor het resultaat

 

We informeren volledig en onderzoeken uw ogen uitgebreid

Als eyescan onderzoekcentrum zijn we certificeert om uw ogen te onderzoeken. We informeren u volledig over alle mogelijkheden en nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden. Hierna adviseren we u, waarna u een goed gefundeerde beslissing kunt nemen.

Eyescan Fullscan, uitgebreid onderzoek naar de beste methode

Dit uitgebreide onderzoek duurt twee uur, wordt uitgevoerd door de eyescan optometrist en bestaat uit de volgende onderdelen:

- gesprek over uw verwachtingen- testen van de traanfilm- voorlichting refractiechirurgie- oogdrukmeting- bespreken gezondheidsindicaties- netvliesonderzoek- oogmeting (refractie)- advies over de methode- onderzoek oogsamenwerking- inschatting resultaat- onderzoek van het hoornvlies- bespreken van de risico's- meting hoornvliesdikte- informatie behandeldag- meting pupildiameter- informatie over voor- en nazorgOp de behandeldag worden uw ogen nogmaals gemeten en gecontroleerd in de kliniek, om de meest actuele conditie te bepalen. De oogarts neemt, als eindverantwoordelijke, de beslissing om de behandeling uit te voeren.

Het afbouwen van contactlenzen dragen

Bij zachte lenzen kan men gedurende twee weken voor de behandeling geen lenzen dragen, bij harde lenzen acht tot twaalf weken, waarbij er soms tijdelijk zachte lenzen mogelijk zijn. Dit is nodig om de vorm van het hoornvlies te herstellen, en belangrijk voor een goed resultaat. In overleg met de optometrist wordt de individuele afbouwperiode bepaald. Houdt u rekening met tijdelijk ongemak Tijdens het onderzoek krijgt u oogdruppels toegediend die het mogelijk maken om uw ogen ook aan de binnenkant goed te onderzoeken. Hierdoor gaat u tijdelijk wazig zien en kunt u fel licht minder goed verdragen. Het is dus verstandig om een zonnebril mee te nemen en u te laten begeleiden.

logonuvo
logoanvc
logoovn
logoeyescan

©2010 Gerald P. Verstraaten

Ooglaseren Door middel van een ooglaserbehandeling of lensimplantatie worden bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen gecorrigeerd. Het resultaat is dat u niet meer afhankelijk bent van uw bril of lenzen. Deze vorm van oogcorrectie is in de loop der jaren geperfectioneerd en wordt wereldwijd op grote schaal toegepast. In de VS is het inmiddels de meest toegepaste medische ingreep. Eyescan biedt alle vormen van refractiechirurgie Eyescan is ŽŽn van de weinige klinieken waar u terecht kunt voor alle typen behandelingen. Wij kunnen u daarom onafhankelijk adviseren over de voor uw ogen meest geschikte methode, en deze binnen onze eigen kliniek uitvoeren. Bovendien biedt eyescan met het Lifetime Vision Plan een levenslange zichtgarantie op Eyescan Superior¨ ooglaser behandelingen.