Direct naar onze digitale paskamer? Ga naar brilonline of naar zonnebrilonline.

BrilOnline

Optiek Evers biedt consumenten voortaan de mogelijkheid om online brillen te passen op het eigen gezicht. Daarmee spelen wij in op een groeiende groep mensen die zich steeds vaker via het internet oriŽnteert. Onderzoek toont aan dat 95% van alle internetbezoekers eerst internet raadpleegt alvorens tot aankoop over te gaan. Met de digitale paskamer van Optiek Evers geldt dit voortaan ook voor een gezichtsbepalende bril.

Nu 24 uur per dag brillen passen!
 

In de digitale paskamer kunt u 24 uur per dag brillen passen uit een groot deel van onze collectie. De collectie omvat ongeveer 300 verschillende monturen van alle bekende merken in diverse prijsklassen, stijlen en kleuren. De digitale paskamer werkt eenvoudig. U maakt eerst een digitale pasfoto van uw eigen gezicht. Deze foto wordt gebruikt om te passen. Na wat eenvoudige handelingen is de portretfoto pasklaar om online monturen te passen.

Met een enkele muisklik staat een online bril op de digitale portretfoto. U krijgt direct een beeld hoe de bril staat. Klanten die een behoorlijke brilcorrectie hebben, kunnen met de digitale paskamer nu ook zelf zien hoe de bril staat. Monturen die gepast kunnen worden in een optiekzaak bevatten vensterglas waardoor iemand met een brilcorrectie de nieuw te kopen bril zelf nauwelijks kan zien. Met online passen kan dit nu wel. Favoriete monturen uit de digitale paskamer kunnen bewaard worden in een foto album om uit te printen of door te mailen aan vrienden, kennissen of familieleden voor een oordeel of advies.

Alle brillen uit de digitale paskamer zijn verkrijgbaar bij ons verkrijgbaar. Na een online reservering zorgen we ervoor dat de uitgekozen monturen op het afgesproken tijdstip klaar liggen om in ‘het echt’ uit te proberen. Brillen in de digitale paskamer zijn overigens niet direct online te koop. Daarvoor is een bril een te specialistisch product. De opticien blijft noodzakelijk voor de oogmeting, het aanbrengen van correctieglas en de juiste passing van de bril om optimaal zicht te waarborgen.

In Doetinchem is Optiek Evers de eerste opticien die de digitale paskamer aanbiedt. Als men er op de site niet uitkomt op dan staan onze medewerkers in de winkel uiteraard klaar om te helpen bij het maken van een keus van de aanwezige monturen.

Wij wensen u veel plezier in onze digitale paskamer!

©2010 Gerald P. Verstraaten